het Koetshuis – Paas Menu

het Koetshuis – Paas Menu

het Koetshuis – Paas Menu 2560 1709

Beste gasten,

Pasen staat voor de deur en daarom presenteren wij ons speciale Paasmenu! Onze chef-kok Tom Lamers heeft speciaal voor deze gelegenheid een menu samengesteld om uw smaakpapillen te verwennen. Het menu wordt geserveerd op zondag 9 april tijdens zowel lunch als diner en op maandag 10 april enkel tijdens de lunch.

Geniet van onze heerlijke selectie van gerechten, met verse en seizoensgebonden ingrediƫnten, bereid met vakmanschap en creativiteit. Laat u verrassen door ons smakelijk Paasmenu die u gegarandeerd een onvergetelijke eetervaring zal bezorgen.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen en u te laten genieten van ons speciale Paasmenu op zondag 9 april tijdens lunch / diner en op maandag 10 april tijdens de lunch. Reserveer snel een tafel en vier Pasen bij ons in het gezellige Koetshuis!

Vriendelijke groeten,

Team – het Koetshuis

Hieronder kunt u alvast reserveren!