Onze Menu’s
Beste fijnproever,
Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.
Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.
Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.
Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis
Menu
Menu Beleving
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.
5 gangen Menu Beleving € 105.-
6 gangen Menu Beleving € 130.-
7 gangen Menu Beleving € 150.-
Menu Du Mois
Geniet van ons 2- of 4-gangenmenu, beschikbaar voor diner op woensdag en donderdag, en voor lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen € 85.00
2 gangen € 65.00
Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
6 gangen menu € 99.50
(uitzondering op feestdagen)
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn
die perfect bij u past om uw bezoek compleet te maken.
Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.
Menu Beleving
Beekridder
Gemarineerde beekridder met oester, koolrabi en saus van citrus
Bonbon boeuf
Bonbon van dungesneden rundvlees met salade van aardappel en kalfstong,
zilverui en dressing van pancetta en sjalotten
Rode mul
Rode mul met warme salade van ratatouille, scheermes en saus van vadouvan
Lavas en artisjok
Romige risotto met lavas, gebakken artisjok, Parmezaan en cashewnoot
Zwezerik
Kalfszwezerik met compote van prei van de BBQ, schuim van aardappel, en gerookt zolderspek
Reebok
Gebraden rugfilet van reebok met cantharellen, kers gevuld met marsepein en jus van kriek
Citrus en braam
Fluweelzacht taartje van citrus met bramen, hangop en roomijs van bokkenpootjes
Menu Beleving 5 gangen € 105.00
Beekridder / Rode mul / Lavas en artisjok / Reebok / Citrus en braam
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Beekridder / Bon bon boeuf / Rode mul / Lavas en artisjok / Reebok / Citrus en braam
Menu Beleving 7 gangen € 150.00
Beekridder / Bon bon boeuf / Rode mul / Lavas en artisjok / Zwezerik / Reebok / Citrus en braam
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 10.00
Menu Beleving Vegetarisch
Komkommer
Zoetzure komkommerbereidingen met gin en bouillon van komkommer en wasabi
Gazpacho
De klassieker op diverse manieren gepresenteerd
Prei
Romige crème soep van prei met diverse bereidingen van prei
Lavas en artisjok
Romige risotto met lavas, gebakken artisjok, Parmezaan en cashewnoot
Springroll
Rijstblad gevuld met frisse zomergroente, Thaise basilicum en saus van “Tom yam
“Strudel” geitenkaas
Strudel gevuld met geitenkaas, courgette en saus van vadouvan
Citrus en braam
Fluweelzacht taartje van citrus met bramen, hangop en roomijs van bokkenpootjes
Menu Beleving 5 gangen € 105.00
Komkommer / Prei / Lavas / Strudel / Citrus en braam
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Komkommer / Gazpacho /Prei / Lavas / Strudel / Citrus en braam
Menu beleving 7 gangen € 150.00
Komkommer / Gazpacho / Pre i/ Lavas / Springroll / Strudel / Citrus en braam
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 10.00
Menu Du Mois
Beekridder
Gemarineerde beekridder met oester, koolrabi en saus van citrus
Springroll
Rijst blad gevuld met frisse zomergroente, Thaise basilicum en saus van
“Tom yam”
Zwezerik
Kalfszwezerik met compote van prei van de BBQ, schuim van aardappel, en
gerookt zolderspek
Citrus en braam
Fluweelzacht taartje van citrus met bramen, hangop en roomijs van
bokkenpootjes
Menu Du Mois
Geniet van ons 2- of 4-gangenmenu, beschikbaar voor diner op woensdag en donderdag,
en voor lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen € 85.00
2 gangen € 65.00
Beekridder/Zwezerik
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 10.00
Gerechten
Langoustine
Drie bereidingen van langoustine, met wortel, citroengras en cacao
€ 65.00
Beekridder
Gemarineerde beekridder met oester, koolrabi en saus van citrus
€ 29.50
Bonbon boeuf
Bonbon van dungesneden rundvlees met salade van aardappel en kalfstong,
zilverui en dressing van pancetta en sjalotten
€ 29.50
Ganzenlever
Crème brûlée van ganzenlever met sorbet van groene appel en ijskoud appelsap
€ 42.50
Sliptong & Kreeft * signatuur van de chef
Sliptong met kreeft, cherrytomaat, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50
Zonnevis
Zonnevis gegaard in boerenboter, prinsessenboon en saus van laurierblad
€ 29.50 hoofdgerecht € 42.50
Rode mul
Rode mul met warme salade van ratatouille, scheermes en saus van vadouvan
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50
Zwezerik
Kalfszwezerik met compote van prei van de BBQ, schuim van aardappel, en gerookt zolderspek
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50
Anjouduif
Borstfilet van Anjouduif, knolraap, abrikoos en jus van duif en koffie
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50
Reebok
Gebraden rugfilet van reebok met cantharellen, kers gevuld met marsepein en jus van kriek
€ 45.00
Vegetarische Gerechten
Voorgerechten / tussengerechten
Komkommer
Zoetzure komkommerbereidingen met gin en bouillon van komkommer en wasabi
€ 29.50
Gazpacho
De klassieker op diverse manieren gepresenteerd
€ 29.50
Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50