Onze Menu’s
Beste fijnproever,
Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.
Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.
Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.
Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis
Menu
Menu Beleving
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.
5 gangen Menu Beleving € 105.-
6 gangen Menu Beleving € 130.-
7 gangen Menu Beleving € 150.-
Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
6 gangen menu € 99.50
(uitzondering op feestdagen)
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn
die perfect bij u past om uw bezoek compleet te maken.
Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.
Menu Beleving
Avocado
Diverse bereidingen van avocado met ponzu saus en aceto balsamico
Signatuurgerecht : Ganzenlever
Luchtige mousse van ganzenleverpaté met compote van groene appel en gember
Rode mul
Op brique deeg gebakken rode mul met chorizo en diverse bereidingen van tomaat
Griet *
Gegrilde griet met paling en luchtige aardappel, beurre blanc van schaaldieren
Zwezerik
Kalfszwezerik met bleekselderij, zoetzure wortel en saus van groene curry
Veluwse eend
Gebraden eendenborst met salade van biet, spitskool en jus van eend
Framboos
Verleiding van Hollandse frambozen, witte chocolade en basilicum
Menu Beleving 5 gangen € 105.-
*vervalt bij Menu Beleving 5 gangen
Menu Beleving 6 gangen € 130,-
Menu beleving 7 gangen € 150.-
Incl. Signatuurgerecht Ganzenlever
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 22.50
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 8.50
Menu Beleving Vegatarisch
Avocado
Diverse bereidingen van avocado met ponzu saus en aceto balsamico
Tomaat
Coeur de boeuf tomaat met gebrande pasta, aardbei en “bloody mary”
Venkel
Flan van venkel met zilte zeegroente en frisse beurre blanc van dille
*Zomerprei
Bao bun gevuld met gekarameliseerde zomerprei, miso en saus van groene curry
Bosbiet
Smeuïge risotto van rode bosbiet met blue stilton, hazelnoot en groene kruiden
Romanoff
De klassieke aardbei Romanoff
Framboos
Verleiding van Hollandse frambozen, witte chocolade en basilicum
Menu Beleving 5 gangen €105.-
*Zomerprei vervalt bij Menu Beleving 5 gangen
Menu Beleving 6 gangen € 130,-
Menu beleving 7 gangen €150.-
Incl. Romanoff en Zomerprei
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 22.50
Wijnarrangement per glas €15.50 / half glas €8.50
Gerechten
Langoustine
Geplette en gebakken langoustine, baerii kaviaar, lardo di colonnata en tijgermelk
€65.-
Ganzenlever
Luchtige mousse van ganzenleverpaté met compote van groene appel en gember
€35.-
Tartaar
Tartaar van Simmentaler rund en Gillardeau oester
€35.-
Sliptong & Kreeft
Sliptong met Canadese kreeft, Romeinse sla, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
€35.- , hoofdgerecht €49.50
Griet
Gegrilde griet met paling en luchtige aardappel, beurre blanc van schaaldieren
€39.50 hoofdgerecht €49.50
Rode mul
Op brique deeg gebakken rode mul met chorizo en diverse bereidingen van tomaat
€29.50 , hoofdgerecht €42.50
Zwezerik
Kalfszwezerik met bleekselderij, zoetzure wortel en saus van groene curry
€39.50 , hoofdgerecht €49.50
Veluws eend
Gebraden eendenborst met salade van biet, spitskool en jus van eend
€45.-
Dubbeldoel Entrecote
Dubbeldoel entrecote met mergpijp, groene asperge, zomer truffel, ravioli gevuld met kalfstong en merg, en rode-wijnjus
€49,50
Vegetarische Gerechten
Voorgerechten / tussengerechten
Avocado
Diverse bereidingen van avocado met ponzu saus en aceto balsamico
€29.50
Tomaat
Coeur de boeuf tomaat met gebrande pasta, aardbei en “bloody mary”
€29.50
Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€18.50
Venkel
Flan van venkel met zilte zeegroente en frisse beurre blanc van dille
€34.50
Hoofdgerechten
Zomerprei
Bao bun gevuld met gekarameliseerde zomerprei, miso en saus van groene curry
€40.-
Bosbiet
Smeuïge risotto van rode bosbiet met blue stilton, hazelnoot en groene kruiden
€40.-
Nagerechten
Kaas
Een keuze uit Nederlandse en buitenlandse kazen
€25.-
Framboos
Verleiding van Hollandse frambozen, witte chocolade en basilicum
€19.50
Romanoff
De klassieke aardbei Romanoff
€19.50
Gewoon lekker
Warme madeleines (3 stuks) met geslagen vanilleroom en chocolade
€12.50
Ganzenlever
Paté van ganzenlever met toast van brioche, gesmolten époisses,
appelstroop en zomer truffel
€20.-
