Onze Menu’s

Beste fijnproever,

Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.

Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.

Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.

Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis

Menu

Menu Beleving
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.
5 gangen Menu Beleving € 105.-
6 gangen Menu Beleving € 130.-
7 gangen Menu Beleving € 150.-

Menu Du Mois
Geniet van ons 4-gangenmenu, beschikbaar voor het diner op zowel woensdag als donderdag, en voor de lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen Menu Du Mois € 85.-

Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
6 gangen menu € 99.50
(uitzondering op feestdagen)

Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50

Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-

Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn
die perfect bij u past om uw bezoek compleet te maken.

Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.

Menu Beleving

Tonijn
Tartaar van tonijn met ingelegde pickles, crème van wakame en IJsselmeerpaling

Ganzenlever
Luchtige ganzenlever met mousse van espresso, oloroso sherry en pruim

Rog
Gebakken rogvleugel met gepofte paprika, pata negra en saus van zoethout

Eekhoorntjesbrood
Flan van eekhoorntjesbrood met compote van bospaddenstoel, Amsterdams zuur
en schuimige saus van eekhoorntjesbrood

Kwartel
Kwartelborst met zuurkool, katenspek en jus van mosterd en kwartel

Black Angus
Dunne lende van Black Angus, gepofte ui en een jus van rode port

Bloedsinasappel
Verleiding van bloedsinasappel met roomijs van citroengras

Menu Beleving 5 gangen € 105.00
Tonijn/Rog/Eekhoorntjesbrood/Black Angus/Bloedsinaasappel
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Tonijn/Rog/Eekhoorntjesbrood/Kwartel/Black Angus/Bloedsinaasappel
Menu Beleving 7 gangen € 150.00
Tonijn/Ganzenlever/Rog/Eekhoorntjesbrood/Kwartel/Black Angus/Bloedsinaasappel

Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 8.50

Menu Beleving Vegetarisch

Bloemkool
Rendang van bloemkool en courgette, crème van pinda en schuim van curry

Paprika
Tartaar van gedroogde paprika, gebrande mais, avocado en krokante tortilla

Spinazie
Gnocchi van aardappel en spinazie, crème van gorgonzola en schuim van walnoten

Eekhoorntjesbrood
Flan van eekhoorntjesbrood met compote van bospaddenstoel, Amsterdams zuur en schuimige saus van eekhoorntjesbrood

Boerenkool
Tarte tatin van boerenkool met knolselderij en rode ui

Exotisch fruit
Soufflé van exotisch fruit met diverse bereidingen van exotisch fruit

Bloedsinasappel
Verleiding van bloedsinasappel met roomijs van citroengras

Menu Beleving 5 gangen € 105.00
Bloemkool/Spinazie/Eekhoorntjesbrood/Boerenkool/Bloedsinaasappel
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Bloemkool/Paprika/Spinazie/Eekhoorntjesbrood/Boerenkool/Bloedsinaasappel
Menu beleving 7 gangen € 150.00
Bloemkool/Paprika/Spinazie/Eekhoorntjesbrood/Boerenkool/Exotisch fruit/Bloedsinaasappel

Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Per glas € 15.50 / half glas € 8.50

Menu Du Mois

Bites
-Radijs-
-Biet-
-Gele curry-
-Kerrie-

Amuse
-Sauerkraut-

Paprika
Tartaar van gedroogde paprika, gebrande mais, avocado en krokante tortilla

Tarbot
Gegrilde tarbot met kastanje, nashi-peer en Mornay saus van emmentaler en truffel

Black Angus
Dunne lende van black angus, gepofte ui en een jus van rode port

Bloedsinasappel
Verleiding van bloedsinasappel met roomijs van citroengras

Menu Du Mois
Geniet van ons 4-gangenmenu, beschikbaar voor het diner op zowel woensdag als donderdag, en voor de lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen Menu Du Mois € 85.-

Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 8.50

          Gerechten

Langoustine
Geplette en gebakken langoustine, baerii kaviaar, lardo di colonnata en tijgermelk
€ 65.00

Ganzenlever
Luchtige ganzenlever met mousse van espresso, oloroso sherry en pruim
€35.-

Tonijn
Tartaar van tonijn met ingelegde pickles, crème van wakame en IJsselmeerpaling
€ 32.50

Sliptong & Kreeft *signatuur van de chef
Sliptong met Canadese kreeft, Romeinse sla, gel van sinaasappel en
luchtige saus van kreeft
€ 35.00, hoofdgerecht € 49.50

Tarbot
Gegrilde tarbot met kastanje, nashi-peer en Mornay saus van emmentaler en truffel
€ 39.50 hoofgerecht € 49.50

Rog
Gebakken rogvleugel met gepofte paprika, pata negra en saus van zoethout
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50

Zwezerik
Kalfszwezerik met compote van bospaddenstoelen, sambai en saus van eekhoorntjesbrood
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50

Kwartel
Kwartelborst met zuurkool, katenspek en jus van mosterd en kwartel
€ 45.00

Black Angus
Dunne lende van Black Angus, gepofte ui en een jus van rode port
€ 45.00

Vegetarische Gerechten

Voorgerechten / tussengerechten

Bloemkool
Rendang van bloemkool en courgette, crème van pinda en schuim van curry
€ 29.50

Paprika
Tartaar van gedroogde paprika, gebrande mais, avocado en krokante tortilla
€ 29.50

Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50

Eekhoorntjesbrood
Flan van eekhoorntjesbrood met compote van bospaddenstoel, Amsterdams zuur en schuimige saus van eekhoorntjesbrood
€ 34.50

 

Hoofdgerechten

Spinazie
Gnocchi van aardappel en spinazie, crème van gorgonzola en schuim van walnoten
€ 40.00

Boerenkool
Tarte tatin van boerenkool met knolselderij en rode ui
€ 40.00

Nagerechten

Kaas
Een selectie van Nederlandse en buitenlandse kazen
€ 25.00

Bloedsinasappel
Verleiding van bloedsinasappel met roomijs van citroengras
€ 19.50

Exotisch fruit
Soufflé van exotisch fruit met diverse bereidingen van exotisch fruit
€ 19.50

Gewoon lekker
Warme madeleines (3 stuks) met geslagen vanilleroom en chocolade
€ 12.50


Neem gerust contact met ons op

tel:+31 (0)318 41 73 70