Onze Menu’s

Beste fijnproever,

Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.

Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.

Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.

Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis

Menu

Menu Beleving
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.
5 gangen Menu Beleving € 105.-
6 gangen Menu Beleving € 130.-
7 gangen Menu Beleving € 150.-

Menu Du Mois
Geniet van ons 2- of 4-gangenmenu, beschikbaar voor diner op woensdag en donderdag, en voor lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen € 85.00
2 gangen € 65.00

Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
6 gangen menu € 99.50
(uitzondering op feestdagen)

Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50

Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-

Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn
die perfect bij u past om uw bezoek compleet te maken.

Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.

Menu Beleving

Beekridder
Gemarineerde beekridder met oester, koolrabi en saus van citrus

Bonbon boeuf
Bonbon van dungesneden rundvlees met salade van aardappel en kalfstong,
zilverui en dressing van pancetta en sjalotten

Rode mul
Rode mul met warme salade van ratatouille, scheermes en saus van vadouvan

Lavas en artisjok
Romige risotto met lavas, gebakken artisjok, Parmezaan en cashewnoot

Zwezerik
Kalfszwezerik met compote van prei van de BBQ, schuim van aardappel, en gerookt zolderspek

Reebok
Gebraden rugfilet van reebok met cantharellen, kers gevuld met marsepein en jus van kriek

Citrus en braam
Fluweelzacht taartje van citrus met bramen, hangop en roomijs van bokkenpootjes

Menu Beleving 5 gangen € 105.00
Beekridder / Rode mul / Lavas en artisjok / Reebok / Citrus en braam
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Beekridder / Bon bon boeuf / Rode mul / Lavas en artisjok / Reebok / Citrus en braam
Menu Beleving 7 gangen € 150.00
Beekridder / Bon bon boeuf / Rode mul / Lavas en artisjok / Zwezerik / Reebok / Citrus en braam

Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 10.00

Menu Beleving Vegetarisch

Komkommer
Zoetzure komkommerbereidingen met gin en bouillon van komkommer en wasabi

Gazpacho
De klassieker op diverse manieren gepresenteerd

Prei
Romige crème soep van prei met diverse bereidingen van prei

Lavas en artisjok
Romige risotto met lavas, gebakken artisjok, Parmezaan en cashewnoot

Springroll
Rijstblad gevuld met frisse zomergroente, Thaise basilicum en saus van “Tom yam

“Strudel” geitenkaas
Strudel gevuld met geitenkaas, courgette en saus van vadouvan

Citrus en braam
Fluweelzacht taartje van citrus met bramen, hangop en roomijs van bokkenpootjes

Menu Beleving 5 gangen € 105.00
Komkommer / Prei / Lavas / Strudel / Citrus en braam
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Komkommer / Gazpacho /Prei / Lavas / Strudel / Citrus en braam
Menu beleving 7 gangen € 150.00
Komkommer / Gazpacho / Pre i/ Lavas / Springroll / Strudel / Citrus en braam

Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 10.00

Menu Du Mois

Bonbon boeuf
Bonbon van dungesneden rundvlees met salade van aardappel en kalfstong, zilver ui en dressing van pancetta en sjalotten

Zonnevis
Zonnevis gegaard in de boerenboter, prinsessenboon en saus van laurierblad

Anjou duif
Borstfilet van Anjou duif, knolraap, abrikoos en jus van duif en koffie

Millefeuille
Klassieke millefeuille met rood fruit, champagnesabayon
en roomijs van vanille

Menu Du Mois
Geniet van ons 2- of 4-gangenmenu, beschikbaar voor diner op woensdag en donderdag,
en voor lunch op donderdag en vrijdag.
4 gangen € 85.00
2 gangen € 65.00
Bonbon boeuf en Anjou duif

Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 10.00

          Gerechten

Langoustine
Drie bereidingen van langoustine, met wortel, citroengras en cacao
€ 65.00

Beekridder
Gemarineerde beekridder met oester, koolrabi en saus van citrus
€ 29.50

Bonbon boeuf
Bonbon van dungesneden rundvlees met salade van aardappel en kalfstong,
zilverui en dressing van pancetta en sjalotten
€ 29.50

Ganzenlever
Crème brûlée van ganzenlever met sorbet van groene appel en ijskoud appelsap
€ 42.50

Sliptong & Kreeft * signatuur van de chef
Sliptong met kreeft, cherrytomaat, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50

Zonnevis
Zonnevis gegaard in boerenboter, prinsessenboon en saus van laurierblad
€ 29.50 hoofdgerecht € 42.50

Rode mul
Rode mul met warme salade van ratatouille, scheermes en saus van vadouvan
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50

Zwezerik
Kalfszwezerik met compote van prei van de BBQ, schuim van aardappel, en gerookt zolderspek
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50

Anjouduif
Borstfilet van Anjouduif, knolraap, abrikoos en jus van duif en koffie
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50

Reebok
Gebraden rugfilet van reebok met cantharellen, kers gevuld met marsepein en jus van kriek
€ 45.00

Vegetarische Gerechten

Voorgerechten / tussengerechten

Komkommer
Zoetzure komkommerbereidingen met gin en bouillon van komkommer en wasabi
€ 29.50

Gazpacho
De klassieker op diverse manieren gepresenteerd
€ 29.50

Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50

 

Hoofdgerechten

Springroll
Rijstblad gevuld met frisse zomergroente, Thaise basilicum en saus van “Tom yam”
Tussengerecht € 29.50, Hoofdgerecht € 35.00

Lavas en artisjok
Romige risotto met lavas, gebakken artisjok, Parmezaan en cashewnoot
Tussengerecht € 29.50, Hoofdgerecht € 35.00

“Strudel” geitenkaas
Strudel gevuld met geitenkaas, courgette en saus van vadouvan
€ 35.00

Nagerechten

Kaas
Een selectie van Nederlandse en buitenlandse kazen
€ 25.00

Citrus & braam
Fluweelzacht taartje van citrus met bramen, hangop en roomijs van bokkenpootjes
€ 19.50

Koffie & hopjes
Soufflé op basis van koffie met diverse bereidingen van “Haagse hopjes”
€ 19.50

Cassis
Klassieke millefeuille met rood fruit, champagnesabayon en roomijs van vanille
€ 19.50

Gewoon lekker
Warme madeleines (3 stuks) met geslagen vanilleroom en chocolade
€ 12.50


Neem gerust contact met ons op

tel:+31 (0)318 41 73 70