het Koetshuis – Moederdag 2024https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2021/07/FRK6923-scaled.jpg25601709https://secure.gravatar.com/avatar/f2f1f407b7398c88f1d9e1847ebdb473?s=96&d=mm&r=g
Beste gasten,
Op deze bijzondere dag willen wij graag de speciale vrouwen in ons leven eren. Daarom presenteren wij met trots ons Moederdag Menu.
Onze chef-kok Tom Lamers heeft met veel liefde en passie een menu samengesteld dat bestaat uit heerlijke gerechten met de beste ingrediënten. Het menu wordt geserveerd op zondag 12 mei
Bij elk gerecht hebben we zorgvuldig geselecteerde wijnen die de smaak van de gerechten complementeren. Onze sommelier adviseert u graag over de perfecte wijnkeuze.
Laat ons u deze avond in de watten leggen en samen genieten van dit bijzondere moment. Wij hopen dat u een heerlijke avond beleeft en wensen u een fijne Moederdag.
Met vriendelijke groeten,
Team – het Koetshuis
Bites
-Garnaal-
-Kaviaar –
-Ossenworst-
-Asperge-
Amuse
-Oester-
Moederdagmenu
Asperge
Caprese van Hollandse asperge, tomaat, basilicum en mozzarella
Rode mul
Rode mul gebakken op brickdeeg met gyoza van pompoen, saté kruiden en saus van
“VOC kruiden”
Coquille & paling
Gebakken coquille met gerookte paling, gesmoorde prei en saus van raapsteel
Zwezerik
Krokant gebakken kalfszwezerik met zachte crème van artisjok, gekarameliseerde witlof
en jus van kalf
Reebok
Gebraden rugfilet van reebok met spitskool, granaatappel, doperwt en jus van kriekbier
Cassis
Souffle van cassis, chocolade en sorbet van yoghurt en vanille