A La Carte

Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50

Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-

Langoustine
Drie bereidingen van langoustine, met watermeloen, citroengras, en bospeen
€ 65.00

Wilde eend
Gyros van wilde eend met tzatziki en veenbessen
€ 29.50

Hereford-rund
Tartaar van gerookt Hereford-rundvlees, salade van gepofte aardpeer, zuurdesem en
dressing van oester
€ 29.50

Ganzenlever
Crème brulée van ganzenlever met sorbet van groene appel en ijskoud appelsap
€ 42.50

Sliptong & Kreeft * signatuur van de chef
Sliptong met kreeft, cherrytomaat, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50

Coquille
In boerenboter gebakken coquilles met katenspek en schuimige saus van zuurkool
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50

Snoekbaars
Snoekbaars met appelstroop, gerookte paling, rode biet en saus van grove mosterd
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50

Haas
Haas gemarineerd in Glühwein, met hazenpeper en koninklijke hazenjus
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50

Fazant
Gebraden fazantenborst met salie, witlof, eekhoorntjesbrood en jus van salie
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50

Hert
Gebraden hertenrugfilet met “stamppotje rode kool”, boudin noir, kweepeer en jus van specerijen
€ 45.00

Vegetarische Gerechten

Voorgerechten / tussengerechten

Bospeen en meloen
Tartaar van gedroogde bospeen met gemarineerde cantaloupe meloen, citroengras en dressing van wortel en specerijen
€ 29.50

Aubergine
Oosters gemarineerde aubergine met krachtige Aziatische bouillon
€ 29.50

Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50

 

Hoofdgerechten

Bloemkool”schnitzel” stroganoff
Krokante bloemkool, gepofte tomaat en stroganoffsaus
€29.50, hoofdgerecht €35.00

Tarte aux légumes
Smeuïge groentetaart op basis van zoete aardappel en courgette
€29.50, hoofdgerecht €35.00

Tortellini eekhoorntjesbrood
Tortellini gevuld met compote van eekhoorntjesbrood en schuimige saus van eekhoorntjesbrood
€29.50, hoofdgerecht €35.00

Nagerechten

Kaas
Een selectie van Nederlandse en buitenlandse kazen
€ 25.00

Mango sticky rice
Dessert geïnspireerd door de Thailandreis van de chef
€ 19.50

Pruim & vijg
Soufflé op basis van vijgen, compote van pruim, 70% pure chocolade en roomijs van kaneel
€ 19.50

Banaan
Diverse bereidingen van geflambeerde banaan met yuzu en roomijs van karamel
€ 19.50

Gewoon lekker
Warme madeleines (3 stuks) met geslagen vanilleroom en chocolade
€ 12.50


Neem gerust contact met ons op

tel:+31 (0)318 41 73 70