A La Carte
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Hamachi
Hamachi Appel Dragon
€ 29.50
Hereford-rund
Hereford-rund Aardpeer Oester
€ 29.50
Ganzenlever
Crème brulée Granny Smith
€ 29.50
Langoustine
Langoustine Pompoen Safraan
€ 45.00, hoofdgerecht € 55.00
Coquille
Coquille Zuurkool Katenspek
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Snoekbaars
Snoekbaars Paling Mosterd
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50
Zwezerik
Zwezerik Pastinaak Schorseneren
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Eend
Eend Mandarijn Rode biet
€ 35.00, hoofdgerecht € 45.00
Hert
Hert Rode Kool Specerijen
€ 45.00
Vegetarische Gerechten
Voorgerechten / tussengerechten
Bospeen en meloen
Bospeen Meloen Citroengras
€ 29.50
Aubergine
Aubergine Shabu Shabu
€ 29.50
Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50
Hoofdgerechten
Tarte Tatin
Ui Witlof Amandelen
€ 29.50, hoofdgerecht € 35.00
Picadillo
Mais Paprika Polenta
€ 29.50, hoofdgerecht € 35.00
Eekhoorntjesbrood
Eekhoorntjesbrood Truffel Parmezaan
€ 29.50, hoofdgerecht € 35.00
Nagerechten
Kaas
Nationaal en Internationaal
€ 25.00
Tarte Tatin
Appel Sterannijs Kaneel
€ 19.50
Soufflé
Vijg Pruim Chocolade
€ 19.50
Banaan
Banaan Yuzu Karamel
€ 19.50
Vakantie sluitingen
Zomervakantie: 28 juli t/m 12 augustus
Kerstvakantie: 29 december t/m 6 januari