A La Carte
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Hamachi
Hamachi Appel Dragon
€ 29.50
Hereford-rund
Hereford-rund Aardpeer Oester
€ 29.50
Ganzenlever
Crème brulée Granny Smith
€ 29.50
Langoustine
Langoustine Pompoen Safraan
€ 45.00, hoofdgerecht € 55.00
Coquille
Coquille Zuurkool Katenspek
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Snoekbaars
Snoekbaars Paling Mosterd
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50
Zwezerik
Zwezerik Pastinaak Schorseneren
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Eend
Eend Mandarijn Rode biet
€ 35.00, hoofdgerecht € 45.00
Hert
Hert Rode Kool Specerijen
€45.00
Vegetarische Gerechten
Voorgerechten / tussengerechten
Bospeen en meloen
Bospeen Meloen Citroengras
€ 29.50
Aubergine
Aubergine Shabu Shabu
€ 29.50
Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50