A La Carte
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Langoustine
Drie bereidingen van langoustine, met watermeloen, citroengras, en bospeen
€ 65.00
Wilde eend
Gyros van wilde eend met tzatziki en veenbessen
€ 29.50
Hereford-rund
Tartaar van gerookt Hereford-rundvlees, salade van gepofte aardpeer, zuurdesem en
dressing van oester
€ 29.50
Ganzenlever
Crème brulée van ganzenlever met sorbet van groene appel en ijskoud appelsap
€ 42.50
Sliptong & Kreeft * signatuur van de chef
Sliptong met kreeft, cherrytomaat, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50
Coquille
In boerenboter gebakken coquilles met katenspek en schuimige saus van zuurkool
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Snoekbaars
Snoekbaars met appelstroop, gerookte paling, rode biet en saus van grove mosterd
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50
Haas
Haas gemarineerd in Glühwein, met hazenpeper en koninklijke hazenjus
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Fazant
Gebraden fazantenborst met salie, witlof, eekhoorntjesbrood en jus van salie
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Hert
Gebraden hertenrugfilet met “stamppotje rode kool”, boudin noir, kweepeer en jus van specerijen
€ 45.00
Vegetarische Gerechten
Voorgerechten / tussengerechten
Bospeen en meloen
Tartaar van gedroogde bospeen met gemarineerde cantaloupe meloen, citroengras en dressing van wortel en specerijen
€ 29.50
Aubergine
Oosters gemarineerde aubergine met krachtige Aziatische bouillon
€ 29.50
Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50