het Koetshuis – Menu Du Moishttps://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2024/04/DSC_8029-1-scaled.jpg25601754https://secure.gravatar.com/avatar/f2f1f407b7398c88f1d9e1847ebdb473?s=96&d=mm&r=g
Ontdek de culinaire verwennerij van ‘Du Mois’!
Geniet van ons verrukkelijke 4-gangenmenu, speciaal ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen en je zintuigen te verrassen.
Dit unieke menu is beschikbaar voor het diner op zowel woensdag als donderdag, en voor de lunch op donderdag en vrijdag.
Laat je meevoeren op een gastronomische reis en ervaar de meesterlijke combinaties van seizoensgebonden ingrediënten die onze chef-kok met zorg heeft samengesteld. Reserveer nu en beleef een culinaire avond of middag die je niet snel zult vergeten!
Menu Du Mois
Beekridder
Gemarineerde beekridder met oester, koolrabi en saus van citrus
Springroll
Rijst blad gevuld met frisse zomergroente, Thaise basilicum en saus van
“Tom yam”
Zwezerik
Kalfszwezerik met compote van prei van de BBQ, schuim van aardappel, en
gerookt zolderspek
Citrus en braam
Fluweelzacht taartje van citrus met bramen, hangop en roomijs van