Menu Beleving
Wilde eend
Gyros van wilde eend met tzatziki en veenbessen
Snoekbaars
Snoekbaars met appelstroop, gerookte paling, rode biet en
saus van grove mosterd
Aubergine
Oosters gemarineerde aubergine met krachtige Aziatische bouillon
Fazant
Gebraden fazantenborst met salie, witlof, eekhoorntjesbrood en jus van salie
Hert
Gebraden hertenrugfilet met “stamppotje rode kool”, boudin noir, kweepeer en jus van specerijen
Mango sticky rice
Dessert geïnspireerd door de Thailandreis van de chef
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Sliptong & Kreeft * signatuur van de chef
Sliptong met kreeft, cherrytomaat, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 10.00