A La Carte
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Hamachi
Hamachi · Asperge · Dragon
€ 29.50
Kalf
Kalfstartaar · Pedro Ximenez · Zuurdesem
€ 29.50
Noordzeekrab
Noordzeekrab · Jalapeño · Limoen
€ 45.00
Ganzenlever
Ganzenlever · Zoethout · Appel
€ 42.50
Langoustine
Langoustine · Artisjok · Pistache
€ 45.00, hoofdgerecht € 55.00
Rode mul
Rode mul · Ansjovis · Kappertjes
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50
Tarbot
Tarbot · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren
€ 35.00, hoofdgerecht € 49.50
Zwezerik
Zwezerik · Asperge · Tuinbonen
€ 39.50, hoofdgerecht € 47.50
Lam
Lam · Doperwten · Munt
€ 35.00, hoofdgerecht € 42.50
Rund
Dubbeldoelkoe · Morieljes · Truffel
€ 45.00
Vegetarische Gerechten
Voorgerechten / tussengerechten
Asperge
Asperge · Radijs · Little Gem
€ 29.50
Aubergine
Aubergine · Eikhaas · Rammenas
€ 29.50
Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50
Hoofdgerechten
Tarte Tatin
Ui · Witlof · Amandelen
€ 29.50, hoofdgerecht € 35.00
Picadillo
Mais · Paprika · Polenta
€ 29.50, hoofdgerecht € 35.00
Tortellini
Doperwt · Tuinboon · Daslook
€ 29.50, hoofdgerecht € 35.00
Nagerechten
Kaas
Nationaal en Internationaal
€ 25.00
Tarte Tatin
Appel · Steranijs · Kaneel
€ 19.50
Rabarber
Rabarber · Vlierbloesem · Aardbei
€ 19.50
Roodfruit
Roodfruit · Vanille · Lavendel
€ 19.50
Vakantie sluitingen
Zomervakantie: 28 juli t/m 12 augustus
Kerstvakantie: 29 december t/m 6 januari