het Koetshuis – Paasmenu

het Koetshuis – Paasmenu

het Koetshuis – Paasmenu 2560 1709

Beste gasten,

Pasen staat voor de deur en daarom presenteren wij ons speciale Paasmenu! Onze chef-kok Tom Lamers heeft speciaal voor deze gelegenheid een menu samengesteld om uw smaakpapillen te verwennen. 1e Paasdag zijn we voor de lunch en het diner open en 2e Paasdag alleen voor de lunch.

Geniet van onze heerlijke selectie van gerechten, met verse en seizoensgebonden ingrediënten, bereid met vakmanschap en creativiteit. Laat u verrassen door ons smakelijk Paasmenu die u gegarandeerd een onvergetelijke eetervaring zal bezorgen.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen en u te laten genieten van ons speciale Paasmenu op zondag 31 maart tijdens lunch / diner en op maandag 1 april tijdens de lunch. Reserveer snel een tafel en vier Pasen bij ons in het gezellige Koetshuis!

Vriendelijke groeten,

Team – het Koetshuis

Hieronder kunt u alvast reserveren!