het Koetshuis – Pinkster menuhttps://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2021/08/FRK6609-scaled.jpg25601709https://secure.gravatar.com/avatar/f2f1f407b7398c88f1d9e1847ebdb473?s=96&d=mm&r=g
Beste gasten,
Ons ‘Pinkster Menu‘ is een eerbetoon aan de rijke tradities en betekenis van Pinksteren en biedt u een onvergetelijke culinaire ervaring. Dit speciale menu zal beschikbaar zijn op zondag 19 mei (1e Pinksterdag) en maandag 20 mei (2e Pinksterdag).
Mis deze unieke gelegenheid niet om enkele van de meest verfijnde gerechten te proeven die passen bij deze bijzondere tijd van het jaar. We kijken ernaar uit om u op zondag 19 mei en maandag 20 mei te verwelkomen en u te laten genieten van ons ‘Pinkster Menu’.
Met vriendelijke groeten,
Team – het Koetshuis
Bites
-Garnaal-
-Kaviaar –
-Ossenworst-
-Asperge-
Amuse
-Oester-
Pinkstermenu
Heilbot
Mabre van gerookte heilbot met knolselderij, truffel en een Oosterse dressing van
knolselderij
Kabeljauw
Gestoomde kabeljauw met tuinbonen, pancetta en botersaus van mierikswortel
Voorjaarsgroente
Tartelette gevuld met asperge, doperwt, zeekraal en een bieslookcrème
Bresse kip & Rivierkreeft
Ravioli van Bresse kip met Provençaals groente, pijnboompit
en schuimige saus van rivierkreeft
Kalf
Gebraden entrecote van kalf met krokant gebakken zwezerik, gepofte ui, spitskool en
“jus Périgord”
Ananas
Tarte tatin van ananas, roomijs van Madagaskarvanille en diverse bereidingen