het Koetshuis – Zomerweken menu

het Koetshuis – Zomerweken menu

het Koetshuis – Zomerweken menu 2560 1709

Geniet van een culinaire reis met ons zorgvuldig samengestelde Zomerweken Menu. Wij serveren dit menu vanaf 7 t/m 31 augustus voor zowel de lunch als diner. Elk gerecht is een meesterwerk, ontworpen om uw zintuigen te prikkelen en een onvergetelijke eetervaring te bieden. Laat u verrassen door de unieke smaken en de artistieke presentatie van onze chef-koks. Ontdek hieronder de verfijnde gerechten die wij voor u hebben samengesteld:

Zomerweken menu

Bonbon boeuf

Bonbon van dungesneden rundvlees met salade van aardappel en kalfstong, zilver ui en

dressing van pancetta en sjalotten

Snoekbaars & Paling

Op de huid gebakken snoekbaars met La Ratte aardappel en paling, zuring en saus van

gerookte paling

Rode mul

Rode mul met warme salade van ratatouille, scheermes en saus van voudovan

Hoeve ei & Morilles

Romige risotto met morilles gepocheerd eidooier verrijkt met verse zomertruffel

Ossenstaart & Zwezerik

Cannelloni van ossenstaart met krokant gebakken zwezerik en schuimige saus van

eekhoorntjesbrood

Millefeuille

Klassieke millefeuille met roodfruit, champagne sabayon en roomijs van vanille

Zomerweken menu €100.00

Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement

Kaas extra € 25.00

Wijnarrangement

Per glas € 15.50 / half glas € 10.00

Hieronder kunt u alvast reserveren!