het Koetshuis – Zomerweken menuhttps://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2021/08/FRK6609-scaled.jpg25601709https://secure.gravatar.com/avatar/f2f1f407b7398c88f1d9e1847ebdb473?s=96&d=mm&r=g
Geniet van een culinaire reis met ons zorgvuldig samengestelde Zomerweken Menu. Wij serveren dit menu vanaf 7 t/m 31 augustus voor zowel de lunch als diner. Elk gerecht is een meesterwerk, ontworpen om uw zintuigen te prikkelen en een onvergetelijke eetervaring te bieden. Laat u verrassen door de unieke smaken en de artistieke presentatie van onze chef-koks. Ontdek hieronder de verfijnde gerechten die wij voor u hebben samengesteld:
Zomerweken menu
Bonbon boeuf
Bonbon van dungesneden rundvlees met salade van aardappel en kalfstong, zilver ui en
dressing van pancetta en sjalotten
Snoekbaars & Paling
Op de huid gebakken snoekbaars met La Ratte aardappel en paling, zuring en saus van
gerookte paling
Rode mul
Rode mul met warme salade van ratatouille, scheermes en saus van voudovan
Hoeve ei & Morilles
Romige risotto met morilles gepocheerd eidooier verrijkt met verse zomertruffel
Ossenstaart & Zwezerik
Cannelloni van ossenstaart met krokant gebakken zwezerik en schuimige saus van
eekhoorntjesbrood
Millefeuille
Klassieke millefeuille met roodfruit, champagne sabayon en roomijs van vanille