Onze Menu’s
Beste fijnproever,
Welkom in de bossen van Bennekom, welkom in Het Koetshuis.
Wat leuk om u te mogen ontvangen als onze gast.
Ons keukenteam kookt voor u met respect voor onze producten, met liefde en creativiteit. Wij hebben deze kaart voor u samengesteld, geïnspireerd door wat dit seizoen u en ons te bieden heeft.
Vandaag werkt het team aan een bijzonder culinaire beleving voor u!
Proef, ervaar en geniet zo vaak u kunt.
Danny Löhr en Tom Lamers
Team Het Koetshuis
Menu
Menu Beleving
Al het moois wat Het Koetshuis u te bieden heeft, hebben wij samengebracht in ons Belevingsmenu.
6 gangen Menu Beleving € 130.-
Menu Du Mois
Geniet van ons 3-gangenmenu, beschikbaar voor diner op woensdag en donderdag, en voor lunch op donderdag en vrijdag.
3 gangen € 65.00
Proeverijlunchmenu
Proeverijmenu iedere zondagmiddag vanaf 12.00 uur
6 gangen menu € 99.50
(uitzondering op feestdagen)
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Zin in een mooi glas wijn?
Ga samen met een van onze sommeliers opzoek naar de wijn
die perfect bij u past om uw bezoek compleet te maken.
Vanaf 6 personen verzoeken wij u te kiezen voor één gezamenlijk menu. Vanzelfsprekend houden wij
rekening met eventuele wensen of diëten. Heeft u een allergie? Meld het ons alstublieft.
Menu Beleving
Wilde eend
Gyros van wilde eend met tzatziki en veenbessen
Snoekbaars
Snoekbaars met appelstroop, gerookte paling, rode biet en
saus van grove mosterd
Aubergine
Oosters gemarineerde aubergine met krachtige Aziatische bouillon
Fazant
Gebraden fazantenborst met salie, witlof, eekhoorntjesbrood en jus van salie
Hert
Gebraden hertenrugfilet met “stamppotje rode kool”, boudin noir, kweepeer en jus van specerijen
Mango sticky rice
Dessert geïnspireerd door de Thailandreis van de chef
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Sliptong & Kreeft * signatuur van de chef
Sliptong met kreeft, cherrytomaat, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 10.00
Menu Beleving Vegetarisch
Bospeen en meloen
Tartaar van gedroogde bospeen met gemarineerde cantaloupe meloen, citroengras en dressing van wortel en specerijen
Aubergine
Oosters gemarineerde aubergine met krachtige Aziatische bouillon
Bloemkool”schnitzel” stroganoff
Krokante bloemkool, gepofte tomaat en stroganoffsaus
Tarte aux légumes
Smeuïge groentetaart op basis van zoete aardappel en courgette
Tortellini eekhoorntjesbrood
Tortellini gevuld met compote van eekhoorntjesbrood en schuimige saus van eekhoorntjesbrood
Mango sticky rice
Dessert geïnspireerd door de Thailandreis van de chef
Menu Beleving 6 gangen € 130.00
Kaas in plaats van dessert € 12.50 supplement
Kaas extra € 25.00
Wijnarrangement: per glas € 15.50 / half glas € 10.00
Menu Du Mois
Hereford-rund
Tartaar van gerookt Hereford-rundvlees, salade van gepofte aardpeer,
zuurdesem en dressing van oester
Snoekbaars
Snoekbaars met appelstroop, gerookte paling, rode biet en saus
van grove mosterd
Hert
Gebraden hertenrugfilet met “stamppotje rode kool”, boudin noir,
kweepeer en jus van specerijen
Menu Du Mois
Geniet van ons 3-gangenmenu, beschikbaar voor diner op woensdag en donderdag,
en voor lunch op donderdag en vrijdag.
3 gangen € 65.00
Ter afsluiting een selectie van binnen- en buitenlandse kazen
€ 25.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 10.00
A La Carte
Lekkernijen om mee te beginnen
Oesters
Gillardeau -o-o-o-o- met klassieke garnituur € 9.50
Gillardeau -o-o-o-o- gepocheerd met beurre blanc en kaviaar € 14,50
Kaviaar
Russisch: met pommes gaufrettes, zure room en kappertjes per 30 gram € 65,-
Langoustine
Drie bereidingen van langoustine, met watermeloen, citroengras, en bospeen
€ 65.00
Wilde eend
Gyros van wilde eend met tzatziki en veenbessen
€ 29.50
Hereford-rund
Tartaar van gerookt Hereford-rundvlees, salade van gepofte aardpeer, zuurdesem en
dressing van oester
€ 29.50
Ganzenlever
Crème brulée van ganzenlever met sorbet van groene appel en ijskoud appelsap
€ 42.50
Sliptong & Kreeft * signatuur van de chef
Sliptong met kreeft, cherrytomaat, gel van sinaasappel en luchtige saus van kreeft
€ 39.50, hoofdgerecht € 49.50
Coquille
In boerenboter gebakken coquilles met katenspek en schuimige saus van zuurkool
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Snoekbaars
Snoekbaars met appelstroop, gerookte paling, rode biet en saus van grove mosterd
€ 29.50, hoofdgerecht € 42.50
Haas
Haas gemarineerd in Glühwein, met hazenpeper en koninklijke hazenjus
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Fazant
Gebraden fazantenborst met salie, witlof, eekhoorntjesbrood en jus van salie
€ 35.00, hoofdgerecht € 47.50
Hert
Gebraden hertenrugfilet met “stamppotje rode kool”, boudin noir, kweepeer en jus van specerijen
€ 45.00
Vegetarische Gerechten
Voorgerechten / tussengerechten
Bospeen en meloen
Tartaar van gedroogde bospeen met gemarineerde cantaloupe meloen, citroengras en dressing van wortel en specerijen
€ 29.50
Aubergine
Oosters gemarineerde aubergine met krachtige Aziatische bouillon
€ 29.50
Specialiteit van de chef
Romige crèmesoep van wat de natuur op dit moment te bieden heeft
€ 18.50