het Koetshuis – Pinkster menu
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2021/08/FRK6609-scaled.jpg
2560
1709
https://secure.gravatar.com/avatar/2bbb279cd0eea3a347d90860955d174d29d5b561cb9bffa4f0f54dfc2a7fc942?s=96&d=mm&r=g
het Koetshuis – Vaderdag menu 2025
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2021/08/FRK6609-scaled.jpg
2560
1709
https://secure.gravatar.com/avatar/2bbb279cd0eea3a347d90860955d174d29d5b561cb9bffa4f0f54dfc2a7fc942?s=96&d=mm&r=g
Beste gasten,
Ter ere van Vaderdag hebben we een speciaal menu samengesteld dat de band tussen vaders en hun kinderen viert. Op zondag 15 juni nodigen wij u uit om samen met ons deze bijzondere dag te vieren met een selectie van verfijnde gerechten, speciaal voor deze gelegenheid gecreëerd.
Mis deze unieke gelegenheid niet om enkele van de meest verfijnde gerechten te proeven die perfect passen bij deze speciale dag. We kijken ernaar uit om u op zondag 15 juni te verwelkomen en u te laten genieten van ons ‘Vaderdag Menu‘.
Hartelijke groeten,
Team – het Koetshuis
Bites
-Kimchi-
-Bloemkool –
-Tomaat-
-Aperges-
Vaderdag Beleving menu
Noordzeekrab
Noordzeekrab · Jalapeño · Limoen
Langoustine
Langoustine · Artisjok · Pistache
€35.00
Rode mul
Rode mul · Ansjovis · Kappertjes
Zeeduivel
Zeeduivel · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren
Tarte Tatin
Blauwe kaas · Witlof · Amandelen
Kalf
Zwezerik · Morielje · Asperge
Aardbei Romanoff
Aardebei· Sinaasappel · Vanille
Vaderdagmenu € 130.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 10.0
Kaas extra € 25.00
Kaas i.p.v. dessert € 12.50
het Koetshuis – Moederdag 2025
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2024/04/7E6D12E3-C960-44E2-B13B-6C49AB6CA1AF-1-scaled.jpg
2560
1707
https://secure.gravatar.com/avatar/2bbb279cd0eea3a347d90860955d174d29d5b561cb9bffa4f0f54dfc2a7fc942?s=96&d=mm&r=g
Moederdag Beleving menu
Op deze bijzondere dag zetten wij graag alle moeders in het zonnetje. Laat u samen met uw geliefden verwennen tijdens een lunch of een diner, speciaal samengesteld door onze chef-kok Jurre Klein Bleumink.
Met liefde voor het vak en oog voor detail heeft Jurre een verfijnd Moederdagmenu gecreëerd, waarin de beste seizoensproducten samenkomen in verrassende combinaties en elegante smaken.
Onze sommelier heeft bijpassende wijnen geselecteerd die uw culinaire ervaring compleet maken. Laat u adviseren voor de perfecte harmonie tussen gerecht en glas.
Wij zorgen voor een warme sfeer, persoonlijke aandacht en een moment om nooit te vergeten.
Vier de liefde. Vier Moederdag.
Bites
-Kimchi-
-Bloemkool –
-Tomaat-
-Eekhoorntjesbrood-
Moederdag Beleving menu
Asperge
Asperge · Radijs · Little Gem
Kalf
Kalfstartaar · Pedro Ximenez · Zuurdesem
Snoekbaars
Snoekbaars · Paling · Mosterd
Langoustine
Langoustine · Artisjok · Pistache
€ 35.00
Zwezerik
Zwezerik · Asperge · Tuinbonen
Tarbot
Tarbot · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren
Rabarber
Tarbot · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren
Moederdagmenu € 130.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 10.00
Kaas extra € 25.00
Kaas i.p.v. dessert € 12.50
Reserveer nu uw tafel voor lunch of diner op zondag 11 mei.
het Koetshuis – Easter Menu 2025
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2024/04/DSC_8029-1-scaled.jpg
2560
1754
https://secure.gravatar.com/avatar/2bbb279cd0eea3a347d90860955d174d29d5b561cb9bffa4f0f54dfc2a7fc942?s=96&d=mm&r=g
As the days grow longer, the first spring flowers begin to bloom, and we’ve already had a taste of the early sunshine — spring is truly just around the corner. 🌷☀️
With Easter approaching, our kitchen team has created a beautiful Easter menu featuring the season’s first ingredients, such as broad beans, asparagus, and morels.
We look forward to welcoming you for lunch or dinner on Easter Sunday, or for lunch on Easter Monday.
Warm regards,
Team – het Koetshuis
Easter Menu
Veal
Veal Tartare · Pedro Ximénez · Sourdough
Foie Gras
Foie Gras · Liquorice · Apple
Red Mullet
Red Mullet · Anchovy · Caper
Langoustine Chef’s Signature
Langoustine · Artichoke · Pistachi
€35.00
Sweetbread
Sweetbread · Asparagus · Broad Beans
Beef
Dual-Purpose Beef · Morels · Truffle
Blackberries
Blackberries · Vanilla · Lavender
Easter Menu € 130.00
Wine Pairing
Per glass €15.50 / Half glass €10.00
Cheese Supplement €25.00
Cheese Instead of Dessert €12.50
Big Bottle Winemakers Dinner: Het Koetshuis X Nibiru & Ernst Triebaumer
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2021/08/FRK6609-scaled.jpg
2560
1709
https://secure.gravatar.com/avatar/2bbb279cd0eea3a347d90860955d174d29d5b561cb9bffa4f0f54dfc2a7fc942?s=96&d=mm&r=g
Date: Wednesday, May 21
We cordially invite you to a special culinary experience! On Wednesday, May 21, together with Koetshuis Bennekom, we will organize a legendary winemakers dinner, focusing on the rare wines of Ernst Triebaumer and Weingut Nibiru. These wines will be poured from rare magnums and jeroboams. Simon and Josef will take you into the world of their most epic wines, perfectly paired with a 6-course menu by Jurre klein Bleumink and his talented kitchen staff.
Koetshuis Bennekom has retained its Michelin star since 1998, making it an icon in the culinary world. Owner and sommelier Danny Löhr is a true master of his craft and has compiled one of the finest Burgundy wine lists in the Netherlands. Since our acquaintance last June, the range of Austrian wines has expanded considerably. During this evening you will have the opportunity to taste some of the most exciting wines from Austria.
Date: Wednesday, May 21
Cost: €195 per person (All-in)
Location: Het Koetshuis Bennekom
We would like to offer you the opportunity to experience this unique and special evening with us.
Please sign up soon, as places are limited.
Big Bottle Winemakers Dinner: Het Koetshuis X Nibiru & Ernst Triebaumer
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2021/08/FRK6609-scaled.jpg
2560
1709
https://secure.gravatar.com/avatar/2bbb279cd0eea3a347d90860955d174d29d5b561cb9bffa4f0f54dfc2a7fc942?s=96&d=mm&r=g
Koetshuis Bennekom heeft sinds 1998 zijn Michelinster behouden en is daarmee een icoon in de culinaire wereld. De eigenaar en sommelier Danny Löhr is een ware meester in zijn vak en heeft een van de mooiste Bourgogne wijnkaarten van Nederland samengesteld. Sinds onze kennismaking in juni vorig jaar is het aanbod aan Oostenrijkse wijnen flink uitgebreid. Tijdens deze avond heeft u de kans om enkele van de spannendste wijnen uit Oostenrijk te proeven.
Datum: Woensdag 21 mei
Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere culinaire ervaring! Op woensdag 21 mei organiseren wij samen met Koetshuis Bennekom een legendarisch wijnmakers diner, waarbij de zeldzame wijnen van Ernst Triebaumer en Weingut Nibiru centraal staan. Deze wijnen worden geschonken uit zeldzame magnums en jeroboams. Simon en Josef nemen u mee in de wereld van hun meest epische wijnen, die perfect worden gepaird met een 6-gangen menu van Jurre klein Bleumink en zijn getalenteerde keukenbrigade.
Koetshuis Bennekom heeft sinds 1998 zijn Michelinster behouden en is daarmee een icoon in de culinaire wereld. De eigenaar en sommelier Danny Löhr is een ware meester in zijn vak en heeft een van de mooiste Bourgogne wijnkaarten van Nederland samengesteld. Sinds onze kennismaking in juni vorig jaar is het aanbod aan Oostenrijkse wijnen flink uitgebreid. Tijdens deze avond heeft u de kans om enkele van de spannendste wijnen uit Oostenrijk te proeven.
Datum: Woensdag 21 mei
Kosten: €195 per persoon (All-in)
Locatie: Koetshuis Bennekom
Graag bieden wij u de kans om deze unieke en bijzondere avond met ons te beleven.
Meld u snel aan, want de plaatsen zijn beperkt.
het Koetshuis – Paasmenu 2025
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2024/04/DSC_8029-1-scaled.jpg
2560
1754
https://secure.gravatar.com/avatar/1bf0bd7f97f81e28a7ae93fabdd939f74c21fe5687d066a2e01e3ab76bc22093?s=96&d=mm&r=g
Wijnarrangement
De dagen worden langer, de eerste voorjaarsbloemen komen op en we hebben al kunnen genieten van het heerlijke zonnetje. De lente staat nu echt voor de deur🌷☀️
Met Pasen in het vooruitzicht heeft ons keukenteam een mooi Paasmenu samengesteld met daarin de eerste voorjaarsproducten zoals tuinbonen, asperges en morieljes.
Wij ontvangen u graag 1e Paasdag met de lunch of diner of 2e Paasdag met de lunch.
Vriendelijke groeten,
Team – het Koetshuis
Paasmenu
Kalf
Kalfstartaar Pedro Ximénez Zuurdesem
Ganzenlever
Ganzenlever Zoethout Appel
Rode mul
Rode mul Ansjovis Kappertjes
Langoustine *signatuur van de chef
Langoustine Artisjok Pistache
€35.00
Zwezerik
Zwezerik Asperge Tuinbonen
Rund
Dubbeldoelkoe Morieljes Truffel
Bramen
Bramen Vanille Lavendel
Paasmenu € 130.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 10.00
Kaas extra € 25.00
Kaas i.p.v. dessert € 12.50
het Koetshuis – Menu Du Mois
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2024/04/DSC_8029-1-scaled.jpg
2560
1754
https://secure.gravatar.com/avatar/1bf0bd7f97f81e28a7ae93fabdd939f74c21fe5687d066a2e01e3ab76bc22093?s=96&d=mm&r=g
Veal
Langoustine* Chef’s signature
Turbot
Discover the culinary delights of ‘Du Mois’!
Enjoy our delectable 3-course menu, specially designed to tantalize your taste buds and surprise your senses.
This unique menu is available for dinner on both Wednesday and Thursday, and for lunch on Thursday through Sunday.
Be taken on a gastronomic journey and experience the masterful combinations of seasonal ingredients that our chef has carefully crafted. Book now and experience a culinary evening or afternoon you won’t soon forget!
Bites
-Crayfish-
-Cauliflower –
-Pointed Cabbage-
-Asparagus-
Menu Du Mois
Veal
Veal tartare · Pedro Ximenez · Sourdough
Langoustine* Chef’s signature
Langoustine · Artichoke · Pistachio
€35.00
Picadillo
Corn · Peppers · Polenta
Turbot
Turbot · Bacon · Crustaceans and molluscs
Menu Du Mois
3 courses € 65.00
To conclude, a selection of domestic and foreign cheeses
€ 25.00
Wines
Wine pairing by glass €15.50 half glass 10.00
You can make your reservations below!
het Koetshuis – Menu Du Mois
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2024/04/DSC_8029-1-scaled.jpg
2560
1754
https://secure.gravatar.com/avatar/1bf0bd7f97f81e28a7ae93fabdd939f74c21fe5687d066a2e01e3ab76bc22093?s=96&d=mm&r=g
Ontdek de culinaire verwennerij van ‘Du Mois’!
Geniet van ons verrukkelijke 3-gangenmenu, speciaal ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen en je zintuigen te verrassen.
Dit unieke menu is beschikbaar voor het diner op zowel woensdag als donderdag, en voor de lunch op donderdag t/m zondag.
Laat je meevoeren op een gastronomische reis en ervaar de meesterlijke combinaties van seizoensgebonden ingrediënten die onze chef-kok met zorg heeft samengesteld. Reserveer nu en beleef een culinaire avond of middag die je niet snel zult vergeten!
Bites
-Tomaat-
-Kimchi –
-Bloemkool-
-Asperges-
Menu Du Mois
Kalf
Kalfstartaar · Pedro Ximenez · Zuurdesem
Langoustine* signatuur van de chef
Langoustine · Artisjok · Pistache
€ 35.00
Picadillo
Mais · Paprika · Polenta
Tarbot
Tarbot · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren
Menu Du Mois
3 gangen € 65.00
Ter afsluiting een selectie van binnen- en buitenlandse kazen
€ 25.00
Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 10.00
het Koetshuis – Valentijnmenu 2025
https://hetkoetshuis.nl/wp-content/uploads/2024/04/DSC_7959-1-scaled.jpg
2560
1707
https://secure.gravatar.com/avatar/2bbb279cd0eea3a347d90860955d174d29d5b561cb9bffa4f0f54dfc2a7fc942?s=96&d=mm&r=g