het Koetshuis

Restaurant Het Koetshuis

het Koetshuis – Pinkster menu

het Koetshuis – Pinkster menu 2560 1709

Beste gasten,

Ons ‘Pinkster Menu‘ is een eerbetoon aan de rijke tradities en betekenis van Pinksteren en biedt u een onvergetelijke culinaire ervaring. Dit speciale menu zal beschikbaar zijn op zondag 8 juni (1e Pinksterdag) en maandag 9 juni (2e Pinksterdag, enkel lunch).

Mis deze unieke gelegenheid niet om enkele van de meest verfijnde gerechten te proeven die passen bij deze bijzondere tijd van het jaar. We kijken ernaar uit om u op zondag 8 juni mei en maandag 9 juni te verwelkomen en u te laten genieten van ons ‘Pinkster Menu’.

Met vriendelijke groeten,

Team – het Koetshuis

Bites

-Kimchi-

-Bloemkool –

-Tomaat-

-Asperges-

Pinksteren

Beleving menu

Zalm

Zalm ·  Jalapeño · Komkommer

Langoustine

Langoustine · Artisjok · Pistache

€35.00

Roodbaars

Aubergine · Knoflook · Tomaat

Picadillo

Mais · Paprika · Polenta

Zwezerik

Zwezerik · Asperge · Tuinbonen

Lam

Lam · Doperwten · Munt

Roodfruit

Roodfruit · Vanille · Lavendel

Pinkstermenu € 130.00

Wijnarrangement

Per glas € 15.50 / half glas € 10.00

Kaas extra € 25.00

Kaas i.p.v. dessert € 12.50

het Koetshuis – Vaderdag menu 2025

het Koetshuis – Vaderdag menu 2025 2560 1709

Beste gasten,

Ter ere van Vaderdag hebben we een speciaal menu samengesteld dat de band tussen vaders en hun kinderen viert. Op zondag 15 juni nodigen wij u uit om samen met ons deze bijzondere dag te vieren met een selectie van verfijnde gerechten, speciaal voor deze gelegenheid gecreëerd.

Mis deze unieke gelegenheid niet om enkele van de meest verfijnde gerechten te proeven die perfect passen bij deze speciale dag. We kijken ernaar uit om u op zondag 15 juni te verwelkomen en u te laten genieten van ons ‘Vaderdag Menu‘.

Hartelijke groeten,

Team – het Koetshuis

Bites

-Kimchi-

-Bloemkool –

-Tomaat-

-Aperges-

Vaderdag Beleving menu

Noordzeekrab

Noordzeekrab · Jalapeño · Limoen

Langoustine

Langoustine · Artisjok · Pistache

€35.00

Rode mul

Rode mul · Ansjovis · Kappertjes

Zeeduivel

Zeeduivel · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren

Tarte Tatin

Blauwe kaas · Witlof · Amandelen

Kalf

Zwezerik · Morielje · Asperge

Aardbei Romanoff

Aardebei· Sinaasappel · Vanille

Vaderdagmenu € 130.00

Wijnarrangement

Per glas € 15.50 / half glas € 10.0

Kaas extra € 25.00

Kaas i.p.v. dessert € 12.50

het Koetshuis – Moederdag 2025

het Koetshuis – Moederdag 2025 2560 1707

Op deze bijzondere dag zetten wij graag alle moeders in het zonnetje. Laat u samen met uw geliefden verwennen tijdens een lunch of een diner, speciaal samengesteld door onze chef-kok Jurre Klein Bleumink.

Met liefde voor het vak en oog voor detail heeft Jurre een verfijnd Moederdagmenu gecreëerd, waarin de beste seizoensproducten samenkomen in verrassende combinaties en elegante smaken.

Onze sommelier heeft bijpassende wijnen geselecteerd die uw culinaire ervaring compleet maken. Laat u adviseren voor de perfecte harmonie tussen gerecht en glas.

Wij zorgen voor een warme sfeer, persoonlijke aandacht en een moment om nooit te vergeten.

Vier de liefde. Vier Moederdag.

Bites

-Kimchi-

-Bloemkool –

-Tomaat-

-Eekhoorntjesbrood-

Moederdag Beleving menu

Asperge

Asperge · Radijs · Little Gem 

Kalf

Kalfstartaar · Pedro Ximenez · Zuurdesem

Snoekbaars

Snoekbaars · Paling · Mosterd 

Langoustine

Langoustine · Artisjok · Pistache

€ 35.00

Zwezerik

Zwezerik · Asperge · Tuinbonen

Tarbot

Tarbot · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren

Rabarber

Tarbot · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren

Moederdagmenu € 130.00

Wijnarrangement

Per glas € 15.50 / half glas € 10.00

Kaas extra € 25.00

Kaas i.p.v. dessert € 12.50

Reserveer nu uw tafel voor lunch of diner op zondag 11 mei.

het Koetshuis – Easter Menu 2025

het Koetshuis – Easter Menu 2025 2560 1754


As the days grow longer, the first spring flowers begin to bloom, and we’ve already had a taste of the early sunshine — spring is truly just around the corner. 🌷☀️


With Easter approaching, our kitchen team has created a beautiful Easter menu featuring the season’s first ingredients, such as broad beans, asparagus, and morels.


We look forward to welcoming you for lunch or dinner on Easter Sunday, or for lunch on Easter Monday.


Warm regards,

Team – het Koetshuis


Easter Menu


Veal

Veal Tartare · Pedro Ximénez · Sourdough


Foie Gras

Foie Gras · Liquorice · Apple


Red Mullet

Red Mullet · Anchovy · Caper


Langoustine Chef’s Signature

Langoustine · Artichoke · Pistachi

€35.00


Sweetbread

Sweetbread · Asparagus · Broad Beans


Beef

Dual-Purpose Beef · Morels · Truffle


Blackberries

Blackberries · Vanilla · Lavender



Easter Menu  € 130.00


Wine Pairing

Per glass €15.50 / Half glass €10.00

Cheese Supplement €25.00

Cheese Instead of Dessert €12.50

Big Bottle Winemakers Dinner: Het Koetshuis X Nibiru & Ernst Triebaumer

Big Bottle Winemakers Dinner: Het Koetshuis X Nibiru & Ernst Triebaumer 2560 1709


We cordially invite you to a special culinary experience! On Wednesday, May 21, together with Koetshuis Bennekom, we will organize a legendary winemakers dinner, focusing on the rare wines of Ernst Triebaumer and Weingut Nibiru. These wines will be poured from rare magnums and jeroboams. Simon and Josef will take you into the world of their most epic wines, perfectly paired with a 6-course menu by Jurre klein Bleumink and his talented kitchen staff.

Koetshuis Bennekom has retained its Michelin star since 1998, making it an icon in the culinary world. Owner and sommelier Danny Löhr is a true master of his craft and has compiled one of the finest Burgundy wine lists in the Netherlands. Since our acquaintance last June, the range of Austrian wines has expanded considerably. During this evening you will have the opportunity to taste some of the most exciting wines from Austria.

Date: Wednesday, May 21
Cost: €195 per person (All-in)
Location: Het Koetshuis Bennekom

We would like to offer you the opportunity to experience this unique and special evening with us.

Please sign up soon, as places are limited.

Big Bottle Winemakers Dinner: Het Koetshuis X Nibiru & Ernst Triebaumer

Big Bottle Winemakers Dinner: Het Koetshuis X Nibiru & Ernst Triebaumer 2560 1709


Wij nodigen u van harte uit voor een bijzondere culinaire ervaring! Op woensdag 21 mei organiseren wij samen met Koetshuis Bennekom een legendarisch wijnmakers diner, waarbij de zeldzame wijnen van Ernst Triebaumer en Weingut Nibiru centraal staan. Deze wijnen worden geschonken uit zeldzame magnums en jeroboams. Simon en Josef nemen u mee in de wereld van hun meest epische wijnen, die perfect worden gepaird met een 6-gangen menu van Jurre klein Bleumink en zijn getalenteerde keukenbrigade.

Datum: Woensdag 21 mei
Kosten: €195 per persoon (All-in)
Locatie: Koetshuis Bennekom

Graag bieden wij u de kans om deze unieke en bijzondere avond met ons te beleven. 

Meld u snel aan, want de plaatsen zijn beperkt.

het Koetshuis – Paasmenu 2025

het Koetshuis – Paasmenu 2025 2560 1754

De dagen worden langer, de eerste voorjaarsbloemen komen op en we hebben al kunnen genieten van het heerlijke zonnetje. De lente staat nu echt voor de deur🌷☀️

Met Pasen in het vooruitzicht heeft ons keukenteam een mooi Paasmenu samengesteld met daarin de eerste voorjaarsproducten zoals tuinbonen, asperges en morieljes.

Wij ontvangen u graag 1e Paasdag met de lunch of diner of 2e Paasdag met de lunch.

Vriendelijke groeten,

Team – het Koetshuis

Paasmenu

Kalf

Kalfstartaar Pedro Ximénez Zuurdesem

Ganzenlever

Ganzenlever Zoethout Appel

Rode mul

Rode mul Ansjovis Kappertjes

Langoustine *signatuur van de chef

Langoustine Artisjok Pistache

€35.00

Zwezerik

Zwezerik Asperge Tuinbonen

Rund

Dubbeldoelkoe Morieljes Truffel

Bramen

Bramen Vanille Lavendel


Paasmenu € 130.00

Wijnarrangement
Per glas € 15.50 / half glas € 10.00

Kaas extra € 25.00

Kaas i.p.v. dessert € 12.50

het Koetshuis – Menu Du Mois

het Koetshuis – Menu Du Mois 2560 1754

Discover the culinary delights of ‘Du Mois’!

Enjoy our delectable 3-course menu, specially designed to tantalize your taste buds and surprise your senses.

This unique menu is available for dinner on both Wednesday and Thursday, and for lunch on Thursday through Sunday.

Be taken on a gastronomic journey and experience the masterful combinations of seasonal ingredients that our chef has carefully crafted. Book now and experience a culinary evening or afternoon you won’t soon forget!

Bites

-Crayfish-

-Cauliflower –

-Pointed Cabbage-

-Asparagus-

Menu Du Mois

Veal
Veal tartare · Pedro Ximenez · Sourdough

Langoustine* Chef’s signature
Langoustine · Artichoke · Pistachio

€35.00


Picadillo

Corn · Peppers · Polenta

Turbot
Turbot · Bacon · Crustaceans and molluscs

Menu Du Mois

3 courses € 65.00

To conclude, a selection of domestic and foreign cheeses

€ 25.00

Wines

Wine pairing by glass €15.50 half glass 10.00

You can make your reservations below!

het Koetshuis – Menu Du Mois

het Koetshuis – Menu Du Mois 2560 1754

Ontdek de culinaire verwennerij van ‘Du Mois’!

Geniet van ons verrukkelijke 3-gangenmenu, speciaal ontworpen om je smaakpapillen te prikkelen en je zintuigen te verrassen.

Dit unieke menu is beschikbaar voor het diner op zowel woensdag als donderdag, en voor de lunch op donderdag t/m zondag.

Laat je meevoeren op een gastronomische reis en ervaar de meesterlijke combinaties van seizoensgebonden ingrediënten die onze chef-kok met zorg heeft samengesteld. Reserveer nu en beleef een culinaire avond of middag die je niet snel zult vergeten!

Bites

-Tomaat-

-Kimchi –

-Bloemkool-

-Asperges-

Menu Du Mois


Kalf

Kalfstartaar · Pedro Ximenez · Zuurdesem

Langoustine* signatuur van de chef

Langoustine · Artisjok · Pistache

€ 35.00

Picadillo

Mais · Paprika · Polenta

Tarbot

Tarbot · Zolderspek · Schaal- en schelpdieren

Menu Du Mois

3 gangen € 65.00

Ter afsluiting een selectie van binnen- en buitenlandse kazen

€ 25.00

Wijnarrangement

Per glas € 15.50 / half glas € 10.00

het Koetshuis – Valentijnmenu 2025

het Koetshuis – Valentijnmenu 2025 2560 1707

Beste gasten van Het Koetshuis,

Love is in the air en we kunnen niet wachten om deze Valentijnsdag met jullie te vieren! 🌹

Verwen je geliefde met een onvergetelijke culinaire ervaring met ons speciale Valentijnmenu, samengesteld met liefde en passie. Laat je betoveren door de heerlijke smaken en geniet samen van een romantische avond in Het Koetshuis.

Datum van het Valentijnmenu: vrijdag 14 februari 2025

Reserveer nu om teleurstelling te voorkomen en maak van Valentijnsdag een moment om voor altijd te koesteren.

Met liefdevolle groeten,

Team – het Koetshuis